Κατάλογος
Καλάθι

Όροι Και Προϋποθέσεις

 Το www.ledblock.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής επιχείρησης "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ", που εδρεύει στην Μυτιλήνη, Αθανασίου Μητρέλια 17, στην Ελλάδα (ΑΦΜ:132929238 / Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης / Αρ. ΓΕΜΗ : 133997542000).


Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο διαδικτυακό κατάστημα www.ledblock.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι Χρήσης
Ο χρήστης / επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ledblock.gr το οποίο θα καλείται εφεξής για συντομία « η επιχείρηση ». Το www.ledblock.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διαδικτυακής διάθεσης των προϊόντων της ατομικής επιχείρησης Εμμανουήλ Σκουλικάρης. Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού  τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του www.ledblock.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.
Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη στο δικτυακό αυτό τόπο συνεπάγεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται τους όρους αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση που μπορεί να προκύψει από την επίσκεψή του στο www.ledblock.gr.  Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και την πολιτική της. Οι χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση του δικτυακού  τόπου, εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.
Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ledblock.gr γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή «ΕΓΓΡΑΦΗ» ή ολοκληρώσουν μια παραγγελία ως επισκέπτες.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί παραγγελίες στο  δικτυακό  τόπο, δηλώνοντας ότι συμφωνεί με τούς όρους και προϋποθέσεις του διαδικτυακού καταστήματος www.ledblock.gr επιλέγοντας το πεδίο " Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όροι και Προϋποθέσεις " Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.
Το Μέλος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί παραγγελίες στο δικτυακό  τόπο, αρκεί να έχει εγγραφεί στην ιστοσελίδα  εγγραφής του δικτυακού  τόπου. Το Μέλος εγγράφεται μία φορά συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία της φόρμας εγγραφής και μπορεί να εισέλθει κάνοντας «Σύνδεση» με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό του.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
H επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται διαδικτυακό κατάστημα www.ledblock.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης - υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη, ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.  

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ
Ο χρήστης / επισκέπτης  του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ledblock.gr υποχρεούται:
1.     Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος ledblock.gr για  τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του www.ledblock.gr για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της  Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης  Δημόσιας ή Διοικητικής  Αρχής και Υπηρεσίας.
2.     Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
3.     Να τηρεί απαραίτητα τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ledblock.gr. Καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών  του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
4.     Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία  εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής η παραγγελίας και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.
5.     Να ενημερώνει τα Στοιχεία Εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη.
6.     Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του (username, password) στις υπηρεσίες της επιχείρησης. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει άμεσα το ηλεκτρονικό κατάστημα  μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ledblock.gr , για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.
7.     Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.ledblock.gr.
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η επιχείρηση εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
1 Γενικά
1.     Η επιχείρηση με την επωνυμία Εμμανουήλ Σκουλικάρης είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη/επισκέπτη και έχει την ευθύνη της επεξεργασίας των δεδομένων στην ηλεκτρονική σελίδα www.ledblock.gr καθώς και στο μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης.
Προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στο www.ledblock.gr είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την εγγραφή ή κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της παραγγελίας.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της επιχείρηση και για την ορθή εκτέλεσης της παραγγελίας.
Ο χρήστης / επισκέπτης της ιστοσελίδας εγγυάται για την αλήθεια και τη γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων τα οποία υποβάλλει στην επιχείρηση καθώς και για το ίδιο το δικαίωμα υποβολής τους.
2.2 Σκοπός επεξεργασίας και ενημέρωση του χρήστη
Η επιχείρηση ενημερώνει τον επισκέπτη / εγγεγραμμένο χρήστη και αυτός αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα παρακάτω:
α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
Η επιχείρηση θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη / εγγεγραμμένου χρήστη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά την εγγραφή ή κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της παραγγελίας, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μόνο εφόσον ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του, η επιχείρηση θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή προωθητικών μηνυμάτων.
β) Ηλεκτρονικές Παραγγελίες
Ο χρήστης ή ο υποψήφιος πελάτης έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική του παραγγελία με δύο τρόπους: 
1) Ως Επισκέπτης.
Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και διατηρούνται στο μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του στέλνοντας email στο info@ledblock.gr .
Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να αποσταλεί η παραγγελία, ζητούνται:
·         το πλήρες ονοματεπώνυμο
·         η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας
·         η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σε περίπτωση που είναι διαφορετική της χρέωσης
·         ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
·         η ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη (email)
·         τα στοιχεία τιμολόγησης σε περίπτωση τιμολογίου
Στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών δεν αποθηκεύονται σε μέσα της επιχείρησης κατά την διάρκεια της παραγγελίας αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των συναλλαγών (vivawallet).
Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει από τον χρήστη δεδομένα όπως αριθμό ταυτότητας ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.
1) Ως εγγεγραμμένος χρήστης.
Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και διατηρούνται στο μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας login στον λογαριασμό του με τα στοιχεία εισόδου που δήλωσε κατά την εγγραφή του ή να στείλει email στην επιχείρηση.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να αποσταλεί η παραγγελία, ζητούνται:
·         το πλήρες ονοματεπώνυμο
·         η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας
·         η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σε περίπτωση που είναι διαφορετική της χρέωσης
·         ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
·         η ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη (email)
·         τα στοιχεία τιμολόγησης σε περίπτωση τιμολογίου
Στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών δεν αποθηκεύονται σε μέσα της επιχείρησης κατά την διάρκεια της παραγγελίας αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των συναλλαγών (vivawallet).
Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει από τον χρήστη δεδομένα όπως αριθμό ταυτότητας ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.
Σε περίπτωση παράδοσης παραγγελίας σε τρίτο πρόσωπο, ο χρήστης έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του τρίτου προσώπου (παραλήπτη της παραγγελίας) για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην επιχείρηση για τον σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτόν των σχετικών προϊόντων.
Σκοπός της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η εκτέλεση και ολοκλήρωση της παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη / πελάτη και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων για τα στάδια εκτέλεσης παραγγελίας, τυχόν διευκρινήσεων σχετικών με την παραγγελία και η ενημέρωση για το απόθεμα. Ο χρήστης / πελάτης ενημερώνεται ότι η παροχή των άνω υποχρεωτικών προσωπικών του δεδομένων είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας. Για τον λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη / πελάτη για την επεξεργασία αυτή.

Κάθε χρήστης / πελάτης που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ledblock.gr ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα σχετικά με την λήψη, εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές προϊόντων της επιχείρησης, και τις παραγγελίες στο www.ledblock.gr θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των χρηστών/πελατών τόσο από υπαλλήλους της επιχείρησης όσο και από τρίτους αποδέκτες στο πλαίσιο της εκτέλεσης μιας παραγγελίας. Τρίτοι αποδέκτες καλούνται μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες ταχυμεταφορών.
Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση δεδομένων των χρηστών/ πελατών δεν θα γίνεται από την επιχείρηση και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ledblock.gr εκτός και εάν έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών ή αν απαιτηθεί από τον Νόμο ή αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.
γ) Επεξεργασίες που απαιτούν συγκατάθεση 
1) Για την αποστολή στον εγγεγραμμένο χρήστη ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την επιχείρηση και το www.ledblock.gr ο χρήστης θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει την ρητή συγκατάθεση του.
Ο σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη είναι η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της επιχείρηση προς τον χρήστη, η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων και η ενημέρωση νέων προϊόντων του www.ledblock.gr
Έχετε την δυνατότητα να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή, την συγκατάθεση αυτή και να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνία στέλνοντας το αίτημα σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ledblock.gr
2) Η επιχείρηση ενημερώνει τον χρήστη/πελάτη ότι μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του και να διενεργεί έρευνες για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους χρήστες/πελάτες. Στο πλαίσιο της επεξεργασίας αυτής, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να καταγράφει της ανάγκες τους, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων. Για να μπορούν οι πελάτες / εγγεγραμμένοι χρήστες να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών τους που έχουν πραγματοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ledblock.gr θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεση τους για την αποκλειστική βάση αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυσης της καταναλωτικής συμπεριφοράς  τους και ειδικότερα των παρακάτω δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του χρήστη/πελάτη:
·         Προϊόντα που έχετε αγοράσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
·         Συχνότητα επισκέψεων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
·         Προϊόντα που έχετε βάλει στο καλάθι
·         Ιστορικό παραγγελιών

Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών, η προσωπική επιβράβευση τους, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της επιχείρησης, η λήψη από τους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που τους αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας www.ledblock.gr ,για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτός έχει πραγματοποιήσει. 
O επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την επιχείρηση, ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.
δ) Αποδέκτες δεδομένων 
Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη / πελάτη είναι:
·         Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της επιχείρησης
·         Οι φορολογικές και τραπεζικές αρχές σε περίπτωση ελέγχου
·         Εταιρείες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρείες
ε) Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων
Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης έχει το δικαίωμα όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία:
·         το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η επιχείρηση 
·         το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου των προσωπικών δεδομένων
·         το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του
Την άσκηση των δικαιωμάτων του μπορεί να κάνει υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ledblock.gr
Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του εγγεγραμμένου χρήστη / πελάτη η επιχείρηση θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός 30 ημερών από την υποβολή του.
ζ) Χρόνος διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων 
Τα δεδομένα του επισκέπτη/πελάτη διατηρούνται από την επιχείρηση έως ότου ο επισκέπτης/πελάτης ζητήσει την διαγραφή τους. Όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάση της συγκατάθεσης του μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσης του.
στ) Δεδομένα Ειδικής κατηγορίας
Η επιχείρηση δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Η Ιστοσελίδα www.ledblock.gr  και το Περιεχόμενό της αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της επιχείρησης και αποτελεί αντικείμενο προστασίας των σχετικών διατάξεων του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Στο Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνονται όλα τα εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ευρεσιτεχνίες, επωνυμίες, κείμενα, εικόνες, γραφικά, σχέδια, φωτογραφίες, προγράμματα, πληροφοριακό υλικό κάθε μορφής, δεδομένα, λογισμικό, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα), την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν. 100/1975) και τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο, απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, μεταπώληση, εκμίσθωση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας, φόρτωση (download) από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Προϊόντα, υπηρεσίες, επωνυμία, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα και οι απεικονίσεις προσώπων ή τόπων ή πραγμάτων που αποτελούν μέρος του Περιεχομένου της, είναι ιδιοκτησίας της επιχείρησης ή τρίτων. Η χρήση τους, απαγορεύεται αυστηρά άνευ εξασφάλισης προηγούμενης έγγραφης άδειας από την επιχείρηση, εκτός αν υπάρχει διαφορετική πρόβλεψη στους ισχύοντες όρους χρήσης. Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας δεν αποτελεί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως παραχώρηση ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε Εμπορικού Σήματος εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα χωρίς την έγγραφη άδεια της επιχείρησης ή των τρίτων που μπορεί να κατέχουν τα Εμπορικά Σήματα που εμφανίζονται σε αυτή.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 12:00 μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 12:00 μ.μ), Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση γίνεται έως 3 ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Μπορείτε να παραλάβετε σε άλλη διεύθυνση εφόσον το δηλώσετε κατά την διάρκεια της παραγγελίας. ΤΙΜΕΣ &  ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει μονομερώς τις τιμές των προϊόντων της και τις λοιπές χρεώσεις εφόσον ενημερώνει τους χρήστες για την αλλαγή αυτή μέσω της ιστοσελίδας της. Η αλλαγή δεν καταλαμβάνει τις παραγγελίες, που έχουν ήδη γίνει. Οι τιμές των προϊόντων είναι ίδιες σε όλα τα κανάλια πωλήσεων τους (ηλεκτρονικό κατάστημα, φυσικό κατάστημα) εκτός από τα προϊόντα όπου χαρακτηρίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ως "Web Offer" ή "Προσφορά" και η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 17%.
Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλει η επιχείρηση κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σάς συνιστά, ειδικά στις περιπτώσεις "WebOffer" ή "Προσφορά", πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής στα τηλέφωνα 6982377015 & 2251200159

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορούν να γίνουν αλλαγές εφόσον ζητηθεί εντός 24 ωρών.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
α)Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
β)Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής μας ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι καταργεί κωδικούς προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της επιχείρησης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
γ)Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
δ)Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις 30 ημέρες. 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει  κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Σε περίπτωση που σταματήσει να λειτουργεί το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης εντός της χρονικής περιόδου που ορίζει ο κατασκευαστής ως εγγύηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email (info@ledblock.gr) για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Η αποστολή του προϊόντος μπορεί να γίνει στην έδρα μας με έξοδα τα οποία χρεώνεται ο καταναλωτής ή να το παραδώσετε ο ίδιος στην έδρα μας, απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να συνοδεύεται από αντίγραφο του παραστατικού αγοράς (σε περίπτωση που το έχετε χάσει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο μας ώστε να σας στείλουν αντίγραφο αυτού). Από την στιγμή που παραλάβουμε το προϊόν ενδέχεται να προηγηθεί έλεγχος από το service της επιχείρησης και σε συνέχεια να αποσταλεί στον κατασκευαστή/προμηθευτή για επισκευή ή αντικατάσταση. Η διαδικασία της αντικατάστασης εφόσον αυτή προβλέπεται μπορεί να διαρκέσει από 2 ημέρες έως και 30 ημερολογιακές ημέρες. Η επιχείρηση προσπαθεί και υπόσχεται για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας.

Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή πριν την αγορά του προϊόντος για το διάστημα της εγγύησης του λόγω ότι διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή αλλά και λόγω της φύσεως των προϊόντων που εμπορευόμαστε αν αυτά καλύπτονται από εγγύηση. Προϊόντα τα οποία πωλούνται από την επιχείρηση και χαρακτηρίζονται ως εξαρτήματα και όχι έτοιμες συσκευές δεν καλύπτονται από εγγύηση εκτός και αν ο κατασκευαστής ορίζει κάποιο χρονικό διάστημα ως εγγύηση.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Η επιχείρηση εμπορεύεται ως επί το πλείστον και εξαρτήματα και έτοιμες συσκευές οι οποίες συνήθως απαιτούν προγραμματισμό και γνώσεις ηλεκτρονικών κυκλωμάτων για την λειτουργία τους. Η επιχείρηση αναλαμβάνει τον προγραμματισμό των έτοιμων συσκευών κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε εγγεγραμμένο πελάτη.

Σε περιπτώσεις όπου αντιμετωπίζετε δυσκολία στην λειτουργία των εξαρτημάτων ή στις έτοιμες συσκευές, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της επιχείρησης 6982377015 & 2251200159 ή με mail στο info@ledblock.gr για οδηγίες σχετικά με την χρήση του. Για τα προϊόντα που προέρχονται από τους κατασκευαστές Sparkfun και Adafruit για οποιαδήποτε δυσκολία σχετικά με την λειτουργία τους ή για υπόνοια ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνείτε απευθείας μαζί τους μέσω email.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι προσφορές που παρέχουμε στην ηλεκτρονική μας σελίδα ισχύουν μόνο για αγορές που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σε καμία περίπτωση για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για αγορές από το φυσικό μας κατάστημα. Οι προσφορές δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, κάθε μία λειτουργεί ανεξάρτητα. Οι φοιτητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες για να δικαιούνται την έκπτωση. Πρώτα κάνουν εγγραφή στο κατάστημα μας, έπειτα στέλνουν το φοιτητικό τους πάσο ή την βεβαίωση σπουδών όπου πρέπει να είναι σε ισχύ και μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών από την επιχείρηση, ενεργοποιείται ο λογαριασμός με την έκπτωση που παρέχουμε. Μετά την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης του λογαριασμού ο φοιτητής - πελάτης μπορεί να πραγματοποιήση την παραγγελία του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιχείρηση (ledblock.gr) δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει την έκπτωση στους φοιτητές. Όλοι οι λογαριασμοί των φοιτητών ελέγχονται κάθε χρόνο για να διαπιστωθεί αν τα δικαιολογητικά του φοιτητή είναι ακόμα σε ισχύ, σε πολλές περιπτώσεις η επιχείρηση ζητά από τον πελάτη - φοιτητή να ξανά στείλει την βεβαίωση σπουδών ή το φοιτητικό του πάσο για να συνεχίσει ο φοιτητής να δικαιούται έκπτωση. Η φοιτητική προσφορά ισχύει έως 01/08/2023.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΓΟΡΕΣ
Σε περίπτωση αγορών από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα ή να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2251200159 ή με mail στο info@ledblock.gr.
Πριν προβείτε στην διαδικασία επιστροφής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας καθώς τα περισσότερα προβλήματα λύνονται χωρίς να χρειαστεί να επιστραφούν τα προϊόντα.
Επιστροφές γίνονται δεκτές σε προϊόντα εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εφόσον έχετε όλα τα παρελκόμενα και συσκευασία του προϊόντος. 
Μέσα από την καρτέλα ( O Λογαριασμός μου ) μου επιλέξτε το κουμπί επιστροφή ώστε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής. 
Στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εντοπίσουμε τον λόγο επιστροφής και να ορίσουμε τον τρόπο και τα έξοδα μεταφοράς.
Μετά την παραλαβή τον προϊόντων θα σας ενημερώσουμε για την αντικατάσταση αυτών , την επισκευή αυτών η την πίστωση μέρους η και ολόκληρου αντιτίμου στον λογαριασμό σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 8, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2251200159 και ο υπεύθυνος παραγγελιών θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2251200159 ή με mail στο info@ledblock.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ο υπεύθυνος παραγγελιών θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε καλέστε το 2251200159 δίνοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.